Friday, August 13, 2010

Ban Phe - Här ska vi avsluta vår semester!


Så här ser huset ut som vi hyr, litet men helt OK.
Ni kan väl gissa vart jag tar min lilla kaffetår?


På baksidan, här äter vi frukost, spelar spel mm
På kvällarna brukar tre grodor komma fram ur en springa i golvet...


Monopolkväll! 
Plötsligt började det ösregna, det vräkte ner regn och tillslut så rann det in vatten under bordet och takrännorna svämmade över, men vi är ju vikingar så vi satt kvar!!!
Efter tre timmar gav jag Millan upp; jag var helt bankrutt...
Vinnare var Olivia med flest fastigheter & hotell och Julia med överlägset mest kontanter!



Olivia, Amy och Julia på beachen. Det är varmt och härligt i vattnet, och nästan tomt på folk på stranden.



Ett hundra tal unga killar underhöll oss en hel dag...det var tydligen unga studenter som gjorde någon sorts "inspark". Vi frågade Thailändarna, men de kunde inte förklara, deras engelska är ju inte den bästa.
Killarna höll varandra om axlarna och gick i ring och skrek, efter ett par steg måste dom huka sig och så höll de på i ett par timmar. Gjorde man det inte tillräckligt bra så slog ledarna till dom. En del fick som straff stå med huvudet i stranden i en timme. Två killar fick bära på en stock och gå fram och tillbaka över stranden i en timme...tre andra fick bilda en miniring och gå runt, runt och niga...
En annan aktivitet som de höll på med i timmar var att de bildade tunnel med huvudet ner i sanden upp med rumpan och ner med fötterna, sedan så ålade sig den som var längst ut till höger igenom  och ställde sig på samma sätt längst till vänster, vissa kollapsade och fick kramp, de fick då hjälp av ngn ledare som vred foten och sedan hade en liten piska och smällde till så att de kom igång igen...Jag trodde först det var någon slags invigningsritual till att bli man...det ser ut som att alla är i ungefär samma ålder.



Upp och ner.....

No comments:

Post a Comment